Privacybeleid

Voor onze website
In algemeen
Voor onze Social Media Channels
Voor onze website

Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in ons bedrijf. Hieronder willen wij u informeren over het beheer van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met art. 13 Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Controleur

De verwerkingsverantwoordelijke die verantwoordelijk is voor de beschreven gegevensverzameling en -verwerking wordt in de  imprint genoemd.

Gebruiksgegevens 

Wanneer u onze website bezoekt, worden de bij het gebruik van de website verzamelde gegevens tijdelijk op onze webserver opgeslagen voor statistische doeleinden, teneinde de kwaliteit van onze website te verbeteren. Deze gegevensverzameling bevat

- de naam en het adres van het gegevensbestand 

- de datum en tijd van de vraag,

- de hoeveelheid overgedragen gegevens,

- de toegangsstatus (bestand verzonden, bestand niet gevonden),

- een beschrijving van het type browser dat wordt gebruikt,- de pagina van waaruit de gegevens worden opgevraagd,

- het IP-adres van de aanvragende computer zodanig is ingekort dat heridentificatie van persoonsgegevens niet mogelijke is.

De vermelde gebruiksgegevens worden anoniem opgeslagen.


Opslag van IP addres

Daarnaast slaan wij geen IP-adressen op.

Databeveiliging

Om ongeoorloofde toegang tot uw gegevens te voorkomen, hebben wij technische en organisatorische maatregelen getroffen. Wij gebruiken encryptietechnologieën op onze website. Uw gegevens worden overgebracht naar onze servers en weer terug via een verbinding die beveiligd is met een TLS-versleutelingstechnologie. U kunt herkennen dat u op een met encryptie beveiligde website surft aan het slot-symbool in de adresbalk van uw browser en aan de adresbalk die begint met https://.

Noodzakelijke cookies

Wij gebruiken cookies op onze website. Cookies zijn kleine stukjes data die worden opgeslagen en uitgelezen op uw eind-device. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen sessiecookies, die worden gewist wanneer u uw browser afsluit, en permanente cookies, die ook na afloop van uw bezoek worden bewaard.

Wij gebruiken deze noodzakelijke cookies niet voor analyses, tracking of reclamedoeleinden.

Sommige van deze cookies bevatten alleen informatie over bepaalde instellingen en kunnen niet aan een persoon worden gekoppeld. Ze kunnen ook noodzakelijk zijn voor de gebruikersbegeleiding, beveiliging en uitvoering van de site.

Wij gebruiken deze cookies in overeenstemming met Art. 6 lid. 1 S.  lit. f AVG.

U kunt uw browser zo instellen dat u wordt geïnformeerd wanneer er cookies worden opgeslagen of gebruikt op de website die u bezoekt. Op die manier is het gebruik van cookies transparant voor u. U hebt de mogelijkheid om uw browserconfiguratie op elk moment te verwijderen en elk gebruik van nieuwe cookies te verhinderen. Indien u het gebruik van cookies weigert, wijzen wij u erop dat onze websites mogelijk niet optimaal worden weergegeven en dat sommige functies dan technisch niet meer beschikbaar zijn.

Cookies Tabel

Afhankelijk van uw instellingen via onze banner, worden de volgende cookies gebruikt.

Technisch noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk voor de werking van de website en kunnen daarom niet worden gedeselecteerd.
WSESSIONID
Duur van de opslagsessie
Noodzakelijke standaard cookie om gebruik te kunnen maken van PHP sessie gegevens.
hideCookieNotice
Duur van storagesessie afhankelijk van selectie tot 30 dagen
Zorgt ervoor dat de cookie- of gegevensbeschermingskennisgeving niet telkens opnieuw wordt weergegeven wanneer deze wordt opgeroepen.
allowLoadExternRessources
Duur van de opslag afhankelijk van de selectie tot 30 dagen
Onthoudt de beslissing van de gebruiker of externe componenten automatisch mogen worden geladen.
allowTracking
Duur van opslag afhankelijk van selectie tot 30 dagen
Onthoudt de gebruikersbeslissing dat bezoekersgedrag mag worden bijgehouden.
Marketing-/Tracking-cookies
Deze cookies dienen marketingdoeleinden en analyseren uw bezoekersgedrag.
__ga
Duur van opslag: 2 jaar
Bevat een willekeurig gegenereerd User-ID.  Deze ID steld Google Anatytics in staat terugkerende gebruikers op deze website te herkennen en gegevens te herkennen en gegevens van eerdere bezoeken samen te voegen.
__gid
Duur van opslag: 24 minuten
Bevat een willekeurig gegenereerde sessie-ID. Deze ID stelt Google Analytics in staat terugkerende gebruikers op deze website te herkennen en gegevens te herkennen en gegevens van eerdere bezoeken samen te voegen.
__gat
Duur van de opslag: 1 minuut
Bepaalde gegevens worden maximaal één minuut naar Google Analytics verzonden. De cookie heeft een levensduur van één minuut. zolang het is ingesteld, worden bepaalde gegevensoverdrachten geblokkeerd.

1P_JAR
Duur van opslag: 1 maand
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: Deze Google cookie wordt gebruikt om advertenties te optimaliseren om advertenties weer te geven die relevant sijn voor gebruikers, om campagneprestatiesrapporten te verbeteren of om te voorkomen dat een gebruiker dezelfde advertenties meerdere keren ziet.
ANID
Duur van opslag1 jaar
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: Deze cookie wordt gebruikt voor advertenties op google.com. Gegevens worden anoniem en automatisch verzameld. De verzamelde gegevens omvatten browsertype, verwijzings-/uitgangspagina, bekeken inhoud op de site, besturingssysteem, clickstreamgegevens voor trendanalyse en optimaliseringsdiensten.
TOESTEMMING
Duur van opslag: 20 jaar
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: Deze cookies zijn nodig om video's op YouTube te bekijken. Ze stellen Google in staat om gebruikersgegevens te verzamelen voor video's op YouTube.
DV
Duur van opslag: 5 minuten
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: Deze cookie wordt gebruikt om de advertentiediensten van Google te ondersteunen.
NID
Duur van opslag: 6 maanden
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: Google gebruikt deze cookies om klantvoorkeuren op te slaan. Op basis van zoekopdrachten op het web en uitgevoerde acties worden op Google-sites aangepaste advertenties weergegeven.
OTZ
Duur van opslag: 1 maand
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: Deze cookie wordt gebruikt om de advertentiediensten van Google te ondersteunen.
S
Duur van opslagsessie
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: sessie-ID.

bezoekers_id

Duur van opslag: 2 jaar

Bevat een unieke bezoekers-ID en de unieke indentificatiecode voor uw account. De cookienaam visitor_id12345 slaat bijvoorbeeld de bezoekers-ID 1010101010 op. De account-id, 12345, zorgt ervoor dat de bezoeker op het juiste Salesforce-account wordt gevolgd. De bezoekerswaarde is de visitor_id in uw Salesforce-account. Deze cookie wordt voor bezoekers ingesteld door de Salesforce-trackingcode.

pi_opt_in

Duur van opslag: 2 jaar

Stelt een true of false waarde in wanneer de bezoeker zich voor of tegen tracking opgeeft. Als een bezoeker kierst voor 'in', wordt de waarde ingesteld op 'true' en wordt de bezoeker opgeslagen en gevolgd. Als de bezoeker zich afmeldt of de opt-in-banner negeert, wordt de waarde van de opt-in-cookie- op false gezet. de cookie voor de bezoekers wordt uitgeschakerd en de bezoeker wordt niet gevolgd.

visitor_id-hash

Duur van opslag: 2 jaar

Bevat de account-ID een slaat een unieke hash op. Bijvoorbeeld, de cookienaam visitor_id12345-hash slaat de hash "855c3697d9979e78ac404c4ba2c66533" op, en het account-ID is 12345. Deze cookie is een veiliheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat een kwaadwillende gebruiker geen bezoeker kan faken en toegang kan krijgen tot de overeenkomstige prospectinformatie.

Ipv

Is ingesteld om te voorkomen dat meerdere paginabezoeken op één activum worden bijgehouden gedurende een sessie van 30 minuten. Als een bezoeker bijvoorbeeld een landingspagina meerdere keren herlaadt in een periode van  30 minuten, voorkomt deze cookie dat elke herlaadbeurt wordt getraceerd als een paginaweergave.


Google Tag Manager

Wij hebben op onze website de Google Tag Manager geïntergreerd, een nutsdienst die zelf alleen voor tecnische noodzakelijke doeleindeen persoonsgegevens (IP-adres) verwerkt. De Google Tag Manager zorgt voor het laden van andere componenten, die op hun beurt gegevens kunnen verzamelen. De Google Tag Manager heeft geen toegang tot deze gegevens.

Meer informatie over de Google Tag Manager vindt u in het privacybeleid van Google.

Wij gebruiken de Google Tag Manager op basis van Art. 6 Para. 1 S. 1 lit.f AGV en in het legitieme belang van een optimale functionaliteit van onze website. Indien u dit niet wenst, verzoeken wij u onze wesite  niet meer te bezoeken.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om pseudonieme gebruikersprofielen aan te maken om onze website op verzoek te verbeteren en te ontwerpen. Google Analytics maakt gebruik van "cookies". Dit zijn tekstbestanden die op uw eindapparaat worden geplaatst en door ons kunnen worden gelezen. Op deze manier zijn wij in staat terugkerende bezoekers te herkennen en te tellen.

Google Ireland Limited en Google LLC ondersteunen ons als onderdeel van Google Analytics (USA) als een verwerker volgens Art. 28 AVG. De gegevensverwerking kan dus ook buiten de EU of de EER plaatsvinden. Met betrekking tot Google LLC kan geen adequaat niveau van gegevensbescherming worden verondersteld vanwege de verwerking in de VS. Het risico bestaat dat autoriteiten toegang krijgen tot de gegevens voor beveiligings- en bewakingsdoeleinden zonder dat u daarvan op de hoogte wordt gesteld of daartegen in beroep kunt gaan. Gelieve hiermee rekening te houden indien u besluit ons uw toestemming te geven voor het gebruik van Google Analytics.

Deze gegevensverwerking vindt plaats op basis van Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. f AVG of Art. 15 Para. 3 TMG als u uw toestemming via onze banner hebt gegeven. De doorgifte aan een derde land is gebaseerd op Art. 49 Para. 1 lit. a DSGVO.  

U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. Gebruik hiervoor de volgende knop en maak de juiste instellingen via onze banner.

Ingesloten video's

We sluiten video's in op onze websites die niet op onze servers zijn opgeslagen. Om ervoor te zorgen dat het oproepen van onze website met embedded video's er niet automatisch toe leidt dat inhoud van derden opnieuw wordt geladen, tonen we in een eerste stap alleen lokaal opgeslagen voorbeeldafbeeldingen van de video's. Dit betekent dat de derde partij geen informatie ontvangt.

Pas na het klikken op de voorbeeldafbeelding wordt de inhoud van de externe provider opnieuw geladen. Op deze manier ontvangt de externe provider de informatie dat u onze site hebt bezocht en de gebruiksgegevens die in dit verband technisch vereist zijn. Bovendien kan de externe provider dan trackingtechnologieën implementeren. Wij hebben geen invloed op de verdere gegevensverwerking door de derde partij. Door op de voorbeeldafbeelding te klikken, geeft u ons toestemming om inhoud van de externe provider opnieuw te laden.

De inbedding vindt plaats op basis van uw toestemming in overeenstemming met. Kunst. 6 Par. 1 S. 1 verlicht. a AVG, op voorwaarde dat u uw toestemming hebt gegeven door op de voorbeeldafbeelding te klikken. Houd er rekening mee dat het insluiten van veel video's betekent dat uw gegevens buiten de EU of de EER worden verwerkt. In sommige landen bestaat het risico dat autoriteiten toegang krijgen tot de gegevens voor beveiligings- en controledoeleinden zonder dat u hiervan op de hoogte wordt gesteld of in beroep kunt gaan. Als we providers in onveilige derde landen gebruiken en u stemt ermee in, vindt de overdracht naar een onveilig derde land plaats op basis van art. 49 Par. 1 verlicht. een AVG.

ProviderPassend niveau van gegevensbeschermingHerroeping van de toestemming
YouTube / Google (USA)Geen passend niveau van gegevensbescherming. De doorgifte vindt plaats op grond van Art. 49 Para. 1 lit. a GDPR.Als u op een voorbeeldafbeelding hebt geklikt, wordt de inhoud van de derde aanbieder onmiddellijk opnieuw geladen. Indien u een dergelijke herladen op andere pagina's niet wenst, gelieve dan niet meer op de voorbeeldafbeeldingen te klikken.

Social Media

Wij zijn online aanwezig op sociale netwerken en platforms om met klanten, geïnteresseerden en gebruikers die daar actief zijn te kunnen communiceren en hen aanvullende informatie over onze diensten te verstrekken. Bij het oproepen van de betreffende netwerken en platforms en bij links naar andere aanbieders zijn de voorwaarden en richtlijnen voor gegevensbescherming van de betreffende aanbieder van toepassing.

Wij integreren geen social plugins direct in onze website. Wanneer u onze website bezoekt, worden er geen gegevens rechtstreeks doorgestuurd naar sociale mediadiensten zoals Facebook, LinkedIn of XING. Alleen wanneer u op de logo's klikt, wordt u doorgestuurd naar de desbetreffende website. Daar kunnen verdere gegevens van u worden verwerkt. Wij hebben geen invloed op deze gegevensverwerking op de desbetreffende gelinkte websites.

Contact

U heeft de mogelijkheid om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Om ons contactformulier te kunnen gebruiken, hebben wij eerst de als verplichte velden gemarkeerde gegevens van u nodig. Wij gebruiken deze gegevens op basis van Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. f AVG om uw verzoek te beantwoorden.

Daarnaast kunt u zelf beslissen of u ons verdere informatie wilt verstrekken. Deze informatie wordt vrijwillig verstrekt en is niet absoluut noodzakelijk om contact met u op te nemen. Wij verwerken uw vrijwillige informatie op basis van uw toestemming in overeenstemming met Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. a AVG.

Als het contact is gericht op het sluiten van een contract, Art. 6 Para. 1 lit. b AVG een aanvullende rechtsgrondslag voor verwerking.

Uw gegevens worden alleen verwerkt om uw verzoek te beantwoorden. Wij wissen uw gegevens als deze niet langer nodig zijn en als er geen wettelijke bewaarplicht bestaat.

Voor zover uw gegevens die via het contactformulier zijn doorgegeven, worden verwerkt op basis van Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. f AVG, kunt u te allen tijde bezwaar maken tegen de verwerking. U kunt uw toestemming voor de verwerking van de vrijwillige informatie ook te allen tijde intrekken. Neem hiervoor contact op met het in het impressum vermelde e-mailadres.

Registratieformulieren en nieuwsbrief

U kunt zich bij ons registreren voor verschillende diensten, bijvoorbeeld om deel te nemen aan (online) evenementen en om nieuwsbrieven te ontvangen. Voor de registratie hebben wij bepaalde gegevens nodig (ten minste uw e-mailadres, eventueel uw naam en andere contactgegevens), die als verplichte informatie zijn gemarkeerd. Daarnaast kunt u vrijwillig aanvullende informatie verstrekken.

De verwerking van uw gegevens vindt plaats met uw toestemming overeenkomstig art. 6 Para. 1 lit. a AVG. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. Tot uw herroeping slaan wij uw gegevens op met het oog op hergebruik voor terugkerende diensten.

Bij de registratie ontvangt u ook een bevestigingsmail naar het door u opgegeven e-mailadres (zogenaamde double opt-in). Indien nodig slaan wij verdere gegevens op om te kunnen bewijzen dat u zich hebt geregistreerd. Dit kan de opslag omvatten van het volledige IP-adres op het moment van registratie of bevestiging alsmede een kopie van de door ons verzonden bevestigingsmail. De betreffende gegevensverwerking vindt plaats op basis van Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. f AVG en wordt uitgevoerd in het belang van het kunnen verantwoorden van de rechtmatigheid van de uitvoering van de diensten.

Wij gebruiken ook MCAE, een dienst van Salesforce.com, Inc. om uw gegevens te verwerken. Hierdoor kunnen wij - als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven via de cookiebanner - uw gegevens combineren met uw andere door ons opgeslagen klantgegevens en met informatie van derden om u individueel, d.w.z. op basis van interesses en gebruik, aan te spreken. Bovendien kan MCAE worden gebruikt om de nieuwsbrief te analyseren. Daartoe bevatten de nieuwsbriefberichten zogenaamde "web beacons". Dit zijn pixelgrote bestanden die bij het openen van de nieuwsbrief worden opgehaald van de server van onze dienstverlener. Voor de evaluaties worden de door u verstrekte gegevens en de "web beacons" gekoppeld aan uw e-mailadres en een individuele ID. Zie voor meer informatie MCAE (Marketing Cloud Account Engagement).

Informatie voor zorgverleners

Sommige informatie stellen wij alleen beschikbaar aan een specifieke en beperkte groep mensen die tot de medische gemeenschap behoren. U kunt toegang krijgen tot deze informatie door een voorafgaande verificatie via de website van de door ons gekoppelde dienstverlener DocCheck. Wij verwerken zelf geen persoonsgegevens van u als externe bezoeker.

Meer informatie over de verwerking van uw gegevens door DocCheck vindt u hier.

Productklachten

Als u een gebrek of een ongewenst effect van een product hebt vastgesteld, kunt u dit aan ons melden. Bovendien zijn wij wettelijk verplicht vermoedelijke gevallen van bijwerkingen van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen op te helderen en onder bepaalde omstandigheden door te geven aan de bevoegde autoriteiten. Voor de melding stellen wij u op onze website een registratieformulier ter beschikking. In dit verband hebben wij enkele verplichte gegevens van u nodig, die wij gebruiken op basis van Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. c en Art. 9 Para. 2 lit. i AVG (in samenhang met verdere wetten zoals AMG, MPG, KosmetikV), om uw productklachten te beoordelen en te beantwoorden en, indien nodig, te voldoen aan onze wettelijke verplichting. Daarnaast kunt u ons andere informatie verstrekken die nuttig kan zijn voor een beoordeling, maar die niet verplicht is. Deze informatie wordt vrijwillig verstrekt en wij verwerken deze op basis van uw toestemming in overeenstemming met Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. a, mogelijk Art. 9 Para. 2 lit. a AVG.

Uw kennisgeving kan speciale categorieën van persoonsgegevens bevatten in overeenstemming met Art. 9 AVG. Het op onze website aangeboden webformulier zorgt voor een dienovereenkomstig veilige en gecodeerde registratie. Het formulier kan lokaal worden opgeslagen, worden afgedrukt en als e-mailbijlage worden verzonden. Als het berichtformulier gecodeerd moet worden verzonden, neemt u passende maatregelen in uw e-mailinstellingen.

Vanwege de medische betekenis en het belang worden alle in dit kader verwerkte gegevens ten minste 15 jaar bewaard en daarna gewist, voor zover er geen wettelijke bewaarplicht bestaat.

Klokkenluidersregeling

Wij hebben een systeem opgezet voor het melden van inbreuken op de wetgeving van de Unie. De verwerking van uw persoonsgegevens in het kader van het gebruik van ons klokkenluiderssysteem en de meldingskanalen vindt plaats in het kader van de uitvoering van de verplichting om een klokkenluiderssysteem in stand te houden. Deze verplichting volgt uit de algemene nalevingsverplichting volgens § 43 GmbHG en is gestructureerd in de EU-klokkenluidersrichtlijn, (RICHTLIJN (EU) 2019/1937 VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD van 23 oktober 2019).

In het kader van de klokkenluidersregeling moeten gegevens worden verstrekt om de gemelde schendingen voor de toekomst op te helderen, te beëindigen en te voorkomen. Er moeten ook gegevens worden verzameld indien deze vrijwillig worden doorgegeven, zoals een contactmogelijkheid per e-mail, postadres of telefoonnummer. Deze informatie is altijd vrijwillig. Door uw toestemming geeft u toestemming voor deze verwerking.

Bij het vervullen van deze algemene nalevingsplicht worden wij ondersteund door een dienstverlener - namelijk datenschutz nord GmbH, de heer Dominik Bleckmann -, die in dit verband optreedt als extern ombudsbureau dat strikt vertrouwelijk en onafhankelijk van instructies aan ons is.

Sollicitatie

Wij bieden vacatures aan via ons vacature-/carrièreportaal, dat u kunt gebruiken om ons uw sollicitatie te sturen. Wij informeren u over de verwerking van uw gegevens in dit kader in het privacybeleid voor ons carrièreportaal - dit vindt u in het aparte tabblad.

U hebt ook de mogelijkheid om op de door ons geadverteerde functies te solliciteren via het opgegeven e-mail- of postadres. Om uw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen, is ten minste de volgende informatie nodig:
- Begeleidende brief
- Curriculum vitae
- Certificaten en kwalificaties
- Verdere documenten en informatie volgens de betreffende vacature.

Wij verwerken uw gegevens uitsluitend met het oog op de selectie van sollicitanten in overeenstemming met art. 88 Para. 1 AVG. Er vindt geen gegevensverwerking plaats voor andere doeleinden. Bovendien kunt u zelf beslissen of u ons verdere informatie wilt verstrekken, zoals uw telefoonnummer, uw vrijetijdsinteresses, een foto, enz. voor een betere beoordeling van uw sollicitatie of om de communicatie te vergemakkelijken. Deze informatie wordt vrijwillig verstrekt en is niet absoluut noodzakelijk voor de sollicitatie. Als u vrijwillig informatie verstrekt bij uw sollicitatie, geeft u ons toestemming deze gegevens uitsluitend te gebruiken voor de selectie van sollicitanten in overeenstemming met art. 88 Para. 1 AVG. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken met werking voor de toekomst. Stuur uw herroeping naar het in het impressum vermelde kantoor.

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Als uw sollicitatie niet wordt gehonoreerd, worden uw documenten uiterlijk zes maanden na verzending van het bericht van afwijzing verwijderd. De rechtsgrondslag voor deze verwerking is art. 6 Para. 1 S. 1 lit. f AVG in het legitieme belang om eventuele juridische claims af te weren.

In het geval dat uw sollicitatie ook in aanmerking moet worden genomen voor andere of toekomstige vacatures, gebeurt dit alleen op basis van uw toestemming. Gelieve ons hiervan in uw sollicitatiebrief op de hoogte te brengen. Wij verwerken uw gegevens dan op basis van Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. a AVG en verwijderen uw sollicitatie uiterlijk na 2 jaar. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken met effect voor de toekomst. Stuur uw herroeping naar het in het impressum genoemde kantoor.

Duur van de opslag

Tenzij wij u reeds uitvoerig hebben geïnformeerd over de bewaartermijn, wissen wij persoonsgegevens wanneer deze niet langer nodig zijn voor de voornoemde verwerkingsdoeleinden, u uw toestemming voor gegevensverwerking heeft ingetrokken en er geen wettelijke bewaarplichten bestaan die het wissen verhinderen.

Ontvangers van gegevens

Wij geven uw persoonsgegevens binnen onze onderneming door aan de gebieden en personen die deze gegevens nodig hebben om het desbetreffende doel te bereiken. Voor zover dit in het kader van de bovengenoemde doeleinden noodzakelijk is, kunnen wij uw persoonsgegevens ook doorgeven aan met ons verbonden ondernemingen.

Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden, d.w.z. buiten de schülke-groep, of alleen als dit volgens de wetgeving inzake gegevensbescherming is toegestaan. Wij kunnen uw gegevens ook doorgeven aan externe dienstverleners (o.a. aanbieders van IT-services, marketing, verkoop, gegevens- en documentvernietiging) die ons in het kader van de orderverwerking ondersteunen met gegevensverwerking, strikt gebonden aan instructies en op basis van een orderverwerkingscontract. Wij zorgen ervoor dat de gegevensverwerking zoveel mogelijk beperkt blijft tot de Europese Unie (EU) of de Europese Economische Ruimte (EER), bijv. door opslaglocaties te kiezen in overeenkomstige datacentra in de Europese Unie. Het kan echter niet worden uitgesloten dat uw gegevens ook buiten de EU of de EER worden verwerkt of aan dienstverleners uit derde landen worden doorgegeven. Indien wij persoonsgegevens doorgeven aan ontvangers buiten de Europese Economische Ruimte (EER), vindt de doorgifte alleen plaats indien de Europese Commissie een passend niveau van gegevensbescherming voor het derde land heeft bevestigd, met de ontvanger van de gegevens een passend niveau van gegevensbescherming is overeengekomen (bijvoorbeeld door middel van standaard contractuele bepalingen) en verdere maatregelen zijn genomen die nodig zijn om een passend niveau van gegevensbescherming te waarborgen, of indien u ons uw toestemming hebt gegeven overeenkomstig de vereisten van artikel 49, lid 1 S. 1 lit. a van de AVG.

Uw rechten als betrokkene

Als betrokkene verleent de AVG u bepaalde rechten bij de verwerking van uw persoonsgegevens.

Recht op toegang (Art. 15 AVG)
U hebt het recht om bevestiging te krijgen of er al dan niet persoonsgegevens over u worden verwerkt, en, indien dat het geval is, om toegang te krijgen tot de persoonsgegevens en de informatie als gespecificeerd in Art. 15 AVG.

Recht op rectificatie (Art. 16 AVG)
U hebt het recht om zonder onnodige vertraging de rectificatie te verkrijgen van onjuiste persoonsgegevens die op u betrekking hebben en, indien nodig, het recht om onvolledige persoonsgegevens te laten aanvullen.

Recht op wissen (Art. 17 AVG)
U hebt het recht om de persoonsgegevens die op u betrekking hebben zonder onnodige vertraging te laten wissen, indien een van de in Art. 17 AVG van toepassing is.

Recht op beperking van de verwerking (Art. 18 AVG)
Indien een van de voorwaarden vermeld in Art. 18 AVG van toepassing is, hebt u het recht om de verwerking van uw gegevens te beperken tot louter opslag, bijvoorbeeld als u uw toestemming intrekt, tot de verwerking, voor de duur van een eventueel onderzoek.

Recht op gegevensoverdraagbaarheid (Art. 20 AVG)
In bepaalde situaties, opgesomd in Art. 20 AVG, heeft u het recht om de u betreffende persoonsgegevens in een gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat te ontvangen of te verlangen dat de gegevens aan een andere derde worden doorgegeven.

Herroepingsrecht (Art. 7 AVG)
Indien de verwerking van gegevens plaatsvindt op basis van uw toestemming, heeft u volgens Art. 7 Para. 3 GDPR het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens op elk moment in te trekken. Houd er rekening mee dat de herroeping alleen in de toekomst van kracht wordt. Verwerkingen die vóór de herroeping hebben plaatsgevonden, blijven onverlet.

Recht van verzet (Art. 21 AVG)
Indien de gegevens worden verwerkt op grond van Art. 6 para. 1 s. 1 lit. f AVG (gegevensverwerking voor de doeleinden van de gerechtvaardigde belangen), hebt u het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking om redenen die voortvloeien uit uw bijzondere situatie. Wij zullen de persoonsgegevens dan niet langer verwerken, tenzij er aantoonbaar dwingende legitieme gronden voor verwerking zijn die zwaarder wegen dan de belangen, rechten en vrijheden van de betrokkene, of de verwerking dient om rechtsvorderingen te doen gelden, uit te oefenen of te verdedigen.

Recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit (art. 77 AVG)
Op grond van Art. 77 AVG heeft u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit indien u van mening bent dat de verwerking van de u betreffende gegevens inbreuk maakt op de regelgeving inzake gegevensbescherming. Het recht om een klacht in te dienen kan met name worden ingeroepen in de lidstaat van uw gewone verblijfplaats, uw werkplek of de plaats van de vermeende inbreuk.

Uw rechten doen gelden
Tenzij hierboven anders is aangegeven, kunt u zich wenden tot het in het Impressum genoemde kantoor om uw rechten als betrokkene te doen gelden.


Contactgegevens van onze functionaris voor gegevensbescherming

Bij het vervullen van onze verplichtingen inzake gegevensbescherming worden wij ondersteund door onze functionaris voor gegevensbescherming, die onder de volgende contactgegevens bereikbaar is:

datenschutz nord GmbH
Sechslingspforte 2
22087 Hamburg
Duitsland
www.dsn-group.de
schlkdtnschtz-nrdd

Als u contact opneemt met onze functionaris voor gegevensbescherming, vermeld dan ook de verantwoordelijke instantie die in het impressum wordt genoemd.


In algemeen

Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in ons bedrijf. Hieronder willen wij u informeren over het beheer van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met art. 13 Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Controleur

De verwerkingsverantwoordelijke die verantwoordelijk is voor de beschreven gegevensverzameling en -verwerking wordt in de  imprint genoemd.

Gebruiksgegevens 

Wanneer u onze website bezoekt, worden de bij het gebruik van de website verzamelde gegevens tijdelijk op onze webserver opgeslagen voor statistische doeleinden, teneinde de kwaliteit van onze website te verbeteren. Deze gegevensverzameling bevat

- de naam en het adres van het gegevensbestand,

- de datum en tijd van de vraag,

- de hoeveelheid overgedragen gegevens,

- de toegangsstatus (bestand verzonden, bestand niet gevonden),

- een beschrijving van het type browser dat wordt gebruikt,- de pagina van waaruit de gegevens worden opgevraagd,

- het IP-adres van de aanvragende computer zodanig is ingekort dat heridentificatie van persoonsgegevens niet mogelijke is.

De vermelde gebruiksgegevens worden anoniem opgeslagen.


Opslag van IP addres

Daarnaast slaan wij geen IP-adressen op.

Databeveiliging

Om ongeoorloofde toegang tot uw gegevens te voorkomen, hebben wij technische en organisatorische maatregelen getroffen. Wij gebruiken encryptietechnologieën op onze website. Uw gegevens worden overgebracht naar onze servers en weer terug via een verbinding die beveiligd is met een TLS-versleutelingstechnologie. U kunt herkennen dat u op een met encryptie beveiligde website surft aan het slot-symbool in de adresbalk van uw browser en aan de adresbalk die begint met https://.

Noodzakelijke cookies

Wij gebruiken cookies op onze website. Cookies zijn kleine stukjes data die worden opgeslagen en uitgelezen op uw eind-device. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen sessiecookies, die worden gewist wanneer u uw browser afsluit, en permanente cookies, die ook na afloop van uw bezoek worden bewaard.

Wij gebruiken deze noodzakelijke cookies niet voor analyses, tracking of reclamedoeleinden.

Sommige van deze cookies bevatten alleen informatie over bepaalde instellingen en kunnen niet aan een persoon worden gekoppeld. Ze kunnen ook noodzakelijk zijn voor de gebruikersbegeleiding, beveiliging en uitvoering van de site.

Wij gebruiken deze cookies in overeenstemming met Art. 6 lid. 1 S.  lit. f AVG.

U kunt uw browser zo instellen dat u wordt geïnformeerd wanneer er cookies worden opgeslagen of gebruikt op de website die u bezoekt. Op die manier is het gebruik van cookies transparant voor u. U hebt de mogelijkheid om uw browserconfiguratie op elk moment te verwijderen en elk gebruik van nieuwe cookies te verhinderen. Indien u het gebruik van cookies weigert, wijzen wij u erop dat onze websites mogelijk niet optimaal worden weergegeven en dat sommige functies dan technisch niet meer beschikbaar zijn.

Cookies Tabel

Afhankelijk van uw instellingen via onze banner, worden de volgende cookies gebruikt.

Technisch noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk voor de werking van de website en kunnen daarom niet worden gedeselecteerd.
WSESSIONID
Duur van de opslagsessie
Noodzakelijke standaard cookie om gebruik te kunnen maken van PHP sessie gegevens.
hideCookieNotice
Duur van storagesessie afhankelijk van selectie tot 30 dagen
Zorgt ervoor dat de cookie- of gegevensbeschermingskennisgeving niet telkens opnieuw wordt weergegeven wanneer deze wordt opgeroepen.
allowLoadExternRessources
Duur van de opslag afhankelijk van de selectie tot 30 dagen
Onthoudt de beslissing van de gebruiker of externe componenten automatisch mogen worden geladen.
allowTracking
Duur van opslag afhankelijk van selectie tot 30 dagen
Onthoudt de gebruikersbeslissing dat bezoekersgedrag mag worden bijgehouden.
Marketing-/Tracking-cookies
Deze cookies dienen marketingdoeleinden en analyseren uw bezoekersgedrag.
__utma
Duur van opslag2 jaar
Bevat een willekeurig gegenereerd User-ID. Deze ID stelt Google Analytics in staat terugkerende gebruikers op deze website te herkennen en gegevens van eerdere bezoeken samen te voegen
__utmb
Duur van opslag30 minuten
Bevat een willekeurig gegenereerde sessie-ID. Deze cookie heeft een opslagperiode van slechts 30 minuten. Alle acties die een gebruiker binnen deze periode op de website uitvoert, worden in Google Analytics samengevoegd tot een "bezoek" (van een sessie).
__utmc
Duur van de opslagsessie
Bevat een willekeurig gegenereerde sessie-ID. Deze cookie wordt niet langer actief gebruikt en wordt alleen ingesteld om redenen van compatibiliteit met een oudere versie van Google Analytics.
__utmt
Duur van de opslag10 minuten
Bepaalde gegevens worden slechts één keer per maximaal 10 minuten naar Google Analytics verzonden. De cookie heeft een levensduur van 10 minuten. Zolang het is ingesteld, worden bepaalde gegevensoverdrachten geblokkeerd.
__utmz
Duur van opslag6 maanden
Deze cookie slaat informatie op over welke bron (van welke andere website of advertentie) een gebruiker het laatst de website heeft bezocht.
1P_JAR
Duur van opslag1 maand
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: Deze Google cookie wordt gebruikt om advertenties te optimaliseren om advertenties te leveren die relevant zijn voor gebruikers, om rapporten over campagneprestaties te verbeteren, of om te voorkomen dat een gebruiker dezelfde advertenties meerdere keren te zien krijgt.
ANID
Duur van opslag1 jaar
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: Deze cookie wordt gebruikt voor advertenties op google.com. Gegevens worden anoniem en automatisch verzameld. De verzamelde gegevens omvatten browsertype, verwijzings-/uitgangspagina, bekeken inhoud op de site, besturingssysteem, clickstreamgegevens voor trendanalyse en optimaliseringsdiensten.
TOESTEMMING
Duur van opslag20 jaar
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: Deze cookies zijn nodig om video's op YouTube te bekijken. Ze stellen Google in staat om gebruikersgegevens te verzamelen voor video's op YouTube.
DV
Duur van opslag5 minuten
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: Deze cookie wordt gebruikt om de advertentiediensten van Google te ondersteunen.
NID
Duur van opslag6 maanden
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: Google gebruikt deze cookies om klantvoorkeuren op te slaan. Op basis van zoekopdrachten op het web en uitgevoerde acties worden op Google-sites aangepaste advertenties weergegeven.
OTZ
Duur van opslag1 maand
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: Deze cookie wordt gebruikt om de advertentiediensten van Google te ondersteunen.
S
Duur van opslagsessie
Wordt ingesteld bij het afspelen van ingesloten YouTube-video's: sessie-ID.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om pseudonieme gebruikersprofielen aan te maken om onze website op verzoek te verbeteren en te ontwerpen. Google Analytics maakt gebruik van "cookies". Dit zijn tekstbestanden die op uw eindapparaat worden geplaatst en door ons kunnen worden gelezen. Op deze manier zijn wij in staat terugkerende bezoekers te herkennen en te tellen.

Google Ireland Limited en Google LLC ondersteunen ons als onderdeel van Google Analytics (USA) als een verwerker volgens Art. 28 AVG. De gegevensverwerking kan dus ook buiten de EU of de EER plaatsvinden. Met betrekking tot Google LLC kan geen adequaat niveau van gegevensbescherming worden verondersteld vanwege de verwerking in de VS. Het risico bestaat dat autoriteiten toegang krijgen tot de gegevens voor beveiligings- en bewakingsdoeleinden zonder dat u daarvan op de hoogte wordt gesteld of daartegen in beroep kunt gaan. Gelieve hiermee rekening te houden indien u besluit ons uw toestemming te geven voor het gebruik van Google Analytics.

Deze gegevensverwerking vindt plaats op basis van Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. f AVG of Art. 15 Para. 3 TMG als u uw toestemming via onze banner hebt gegeven. De doorgifte aan een derde land is gebaseerd op Art. 49 Para. 1 lit. a DSGVO.  

U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. Gebruik hiervoor de volgende knop en maak de juiste instellingen via onze banner.

Ingesloten video's

We sluiten video's in op onze websites die niet op onze servers zijn opgeslagen. Om ervoor te zorgen dat het oproepen van onze website met embedded video's er niet automatisch toe leidt dat inhoud van derden opnieuw wordt geladen, tonen we in een eerste stap alleen lokaal opgeslagen voorbeeldafbeeldingen van de video's. Dit betekent dat de derde partij geen informatie ontvangt.

Pas na het klikken op de voorbeeldafbeelding wordt de inhoud van de externe provider opnieuw geladen. Op deze manier ontvangt de externe provider de informatie dat u onze site hebt bezocht en de gebruiksgegevens die in dit verband technisch vereist zijn. Bovendien kan de externe provider dan trackingtechnologieën implementeren. Wij hebben geen invloed op de verdere gegevensverwerking door de derde partij. Door op de voorbeeldafbeelding te klikken, geeft u ons toestemming om inhoud van de externe provider opnieuw te laden.

De inbedding vindt plaats op basis van uw toestemming in overeenstemming met. Kunst. 6 Par. 1 S. 1 verlicht. a AVG, op voorwaarde dat u uw toestemming hebt gegeven door op de voorbeeldafbeelding te klikken. Houd er rekening mee dat het insluiten van veel video's betekent dat uw gegevens buiten de EU of de EER worden verwerkt. In sommige landen bestaat het risico dat autoriteiten toegang krijgen tot de gegevens voor beveiligings- en controledoeleinden zonder dat u hiervan op de hoogte wordt gesteld of in beroep kunt gaan. Als we providers in onveilige derde landen gebruiken en u stemt ermee in, vindt de overdracht naar een onveilig derde land plaats op basis van art. 49 Par. 1 verlicht. een AVG.

ProviderPassend niveau van gegevensbeschermingHerroeping van de toestemming
YouTube / Google (USA)Geen passend niveau van gegevensbescherming. De doorgifte vindt plaats op grond van Art. 49 Para. 1 lit. a GDPR.Als u op een voorbeeldafbeelding hebt geklikt, wordt de inhoud van de derde aanbieder onmiddellijk opnieuw geladen. Indien u een dergelijke herladen op andere pagina's niet wenst, gelieve dan niet meer op de voorbeeldafbeeldingen te klikken.

Social Media

Wij zijn online aanwezig op sociale netwerken en platforms om met klanten, geïnteresseerden en gebruikers die daar actief zijn te kunnen communiceren en hen aanvullende informatie over onze diensten te verstrekken. Bij het oproepen van de betreffende netwerken en platforms en bij links naar andere aanbieders zijn de voorwaarden en richtlijnen voor gegevensbescherming van de betreffende aanbieder van toepassing.

Wij integreren geen social plugins direct in onze website. Wanneer u onze website bezoekt, worden er geen gegevens rechtstreeks doorgestuurd naar sociale mediadiensten zoals Facebook, LinkedIn of XING. Alleen wanneer u op de logo's klikt, wordt u doorgestuurd naar de desbetreffende website. Daar kunnen verdere gegevens van u worden verwerkt. Wij hebben geen invloed op deze gegevensverwerking op de desbetreffende gelinkte websites.

Contact

U heeft de mogelijkheid om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Om ons contactformulier te kunnen gebruiken, hebben wij eerst de als verplichte velden gemarkeerde gegevens van u nodig. Wij gebruiken deze gegevens op basis van Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. f AVG om uw verzoek te beantwoorden.

Daarnaast kunt u zelf beslissen of u ons verdere informatie wilt verstrekken. Deze informatie wordt vrijwillig verstrekt en is niet absoluut noodzakelijk om contact met u op te nemen. Wij verwerken uw vrijwillige informatie op basis van uw toestemming in overeenstemming met Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. a AVG.

Als het contact is gericht op het sluiten van een contract, Art. 6 Para. 1 lit. b AVG een aanvullende rechtsgrondslag voor verwerking.

Uw gegevens worden alleen verwerkt om uw verzoek te beantwoorden. Wij wissen uw gegevens als deze niet langer nodig zijn en als er geen wettelijke bewaarplicht bestaat.

Voor zover uw gegevens die via het contactformulier zijn doorgegeven, worden verwerkt op basis van Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. f AVG, kunt u te allen tijde bezwaar maken tegen de verwerking. U kunt uw toestemming voor de verwerking van de vrijwillige informatie ook te allen tijde intrekken. Neem hiervoor contact op met het in het impressum vermelde e-mailadres.

Duur van de opslag

Tenzij wij u reeds uitvoerig hebben geïnformeerd over de bewaartermijn, wissen wij persoonsgegevens wanneer deze niet langer nodig zijn voor de voornoemde verwerkingsdoeleinden, u uw toestemming voor gegevensverwerking heeft ingetrokken en er geen wettelijke bewaarplichten bestaan die het wissen verhinderen.

Uw rechten als betrokkene

Als betrokkene verleent de AVG u bepaalde rechten bij de verwerking van uw persoonsgegevens.

Recht op toegang (Art. 15 AVG)
U hebt het recht om bevestiging te krijgen of er al dan niet persoonsgegevens over u worden verwerkt, en, indien dat het geval is, om toegang te krijgen tot de persoonsgegevens en de informatie als gespecificeerd in Art. 15 AVG.

Recht op rectificatie (Art. 16 AVG)
U hebt het recht om zonder onnodige vertraging de rectificatie te verkrijgen van onjuiste persoonsgegevens die op u betrekking hebben en, indien nodig, het recht om onvolledige persoonsgegevens te laten aanvullen.

Recht op wissen (Art. 17 AVG)
U hebt het recht om de persoonsgegevens die op u betrekking hebben zonder onnodige vertraging te laten wissen, indien een van de in Art. 17 AVG van toepassing is.

Recht op beperking van de verwerking (Art. 18 AVG)
Indien een van de voorwaarden vermeld in Art. 18 AVG van toepassing is, hebt u het recht om de verwerking van uw gegevens te beperken tot louter opslag, bijvoorbeeld als u uw toestemming intrekt, tot de verwerking, voor de duur van een eventueel onderzoek.

Recht op gegevensoverdraagbaarheid (Art. 20 AVG)
In bepaalde situaties, opgesomd in Art. 20 GDPR, heeft u het recht om de u betreffende persoonsgegevens in een gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat te ontvangen of te verlangen dat de gegevens aan een andere derde worden doorgegeven.

Herroepingsrecht (Art. 7 AVG)
Indien de verwerking van gegevens plaatsvindt op basis van uw toestemming, heeft u volgens Art. 7 Para. 3 GDPR het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens op elk moment in te trekken. Houd er rekening mee dat de herroeping alleen in de toekomst van kracht wordt. Verwerkingen die vóór de herroeping hebben plaatsgevonden, blijven onverlet.

Recht van verzet (Art. 21 GDPR)
Indien de gegevens worden verwerkt op grond van Art. 6 para. 1 s. 1 lit. f GDPR (gegevensverwerking voor de doeleinden van de gerechtvaardigde belangen), hebt u het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking om redenen die voortvloeien uit uw bijzondere situatie. Wij zullen de persoonsgegevens dan niet langer verwerken, tenzij er aantoonbaar dwingende legitieme gronden voor verwerking zijn die zwaarder wegen dan de belangen, rechten en vrijheden van de betrokkene, of de verwerking dient om rechtsvorderingen te doen gelden, uit te oefenen of te verdedigen.

Recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit (art. 77 AVG)
Op grond van Art. 77 AVG heeft u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit indien u van mening bent dat de verwerking van de u betreffende gegevens inbreuk maakt op de regelgeving inzake gegevensbescherming. Het recht om een klacht in te dienen kan met name worden ingeroepen in de lidstaat van uw gewone verblijfplaats, uw werkplek of de plaats van de vermeende inbreuk.

Uw rechten doen gelden
Tenzij hierboven anders is aangegeven, kunt u zich wenden tot het in het impressum genoemde kantoor om uw rechten als betrokkene te doen gelden.


Contactgegevens van onze functionaris voor gegevensbescherming

Als u vragen of suggesties heeft, geeft onze externe functionaris voor gegevensbescherming u graag informatie. Hiervoor kunt u contact opnemen met:


FIRST PRIVACY GmbH
Konsul-Smidt-Straße 88
28217 Bremen
Web: www.first-privacy.com
E-Mail: office@first-privacy.com
Tel.: +49 (0) 421 69 66 32 80

Als u contact opneemt met onze functionaris voor gegevensbescherming, geef dan ook de verantwoordelijke instantie aan die in de imprint wordt genoemd.

Voor onze Social Media Channels

Wanneer u onze social media sites bezoekt, kan het nodig zijn dat de gegevens die op u betrekking hebben, worden verwerkt. We willen u daarom informeren over het beheer van uw persoonlijke gegevens en uw daaruit voortvloeiende rechten in overeenstemming met art. 13 Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Responsibility

Wij, Schülke & Mayr Benelux B.V., exploiteren de volgende sociale-mediasites:

- LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/schulke-&-mayr/
- YouTube: https://www.youtube.com/user/schuelkeChannel

Onze contactgegevens vindt u in het imprint.

Naast ons is ook de respectievelijke exploitant van het socialemediaplatform verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Voor zover wij hierop invloed kunnen uitoefenen en de gegevensverwerking parametriseren, werken wij binnen de mogelijkheden die ons ter beschikking staan om te zorgen voor een gegevensbeschermingsconforme afhandeling door de beheerder van het socialemediaplatform. Houd in dit verband ook rekening met het privacybeleid van het betreffende socialemediaplatform.

Gegevensverwerking door ons

De gegevens die je invoert op onze social media sites, zoals gebruikersnamen, reacties, video's, foto's, likes, openbare berichten etc., worden door het social media platform gepubliceerd en worden door ons nooit voor andere doeleinden verwerkt. We behouden ons alleen het recht voor om inhoud te verwijderen als dit nodig is. Indien van toepassing, zullen we uw inhoud op onze site delen, als dit een functie is van het socialemediaplatform, en met u communiceren via het socialemediaplatform.

Als je ons een verzoek stuurt op het social media platform, kunnen we je afhankelijk van de inhoud ook doorverwijzen naar andere, beveiligde communicatiekanalen die vertrouwelijkheid garanderen. U heeft bijvoorbeeld te allen tijde de mogelijkheid om ons uw vragen te sturen naar het adres dat in het colofon of via ons contactformulier is vermeld. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om het juiste communicatiekanaal te kiezen.

De rechtsgrond voor de verwerking van uw gegevens is art. 6 Par. 1 S. 1 verlicht. f AVG. De gegevensverwerking vindt plaats in het legitieme belang om public relations voor ons bedrijf te voeren en om met u te kunnen communiceren.

Sommige social media platformen maken statistieken die worden aangemaakt op basis van gebruiksgegevens en bevatten informatie over uw interactie met onze social media site. We kunnen de implementatie en verstrekking van deze statistieken niet beïnvloeden of voorkomen. Wij gebruiken echter geen optionele statistieken van het social media platform.

Wij verwerken deze informatie in overeenstemming met art. 6 Par. 1 S. 1 verlicht. f AVG in het legitieme belang om het gebruik van onze sociale-mediasites te valideren en onze inhoud doelgroepgericht te verbeteren.

Daarnaast kunnen wij af en toe gebruik maken van de beschreven social media platforms om gerichte advertenties te tonen. In dit geval gebruiken wij doelgroepdefinities die ons door de social media provider ter beschikking worden gesteld. We gebruiken alleen anonieme doelgroepdefinities - we definiëren kenmerken, bijvoorbeeld op basis van algemene demografische informatie, gedrag, interesses en connecties. De beheerder van het socialemediaplatform gebruikt deze om advertenties dienovereenkomstig aan zijn gebruikers te tonen. De wettelijke basis hiervoor is de toestemming die de beheerder van het social media platform heeft gekregen van zijn gebruikers. Als u deze toestemming wilt intrekken, gebruik dan de intrekkingsopties van de aanbieder van het socialemediaplatform, aangezien de beheerder van het socialemediaplatform verantwoordelijk is voor deze verwerking. Af en toe gebruiken wij of de aanbieder van het sociale mediaplatform ook openbaar beschikbare gegevens om doelgroepen te definiëren. De rechtsgrond voor deze verwerking is dan art. 6 Par. 1 S. 1 verlicht. f AVG. Het legitieme belang van onze kant is om een ​​zo geschikt mogelijke doelgroep te definiëren. We gebruiken nooit gevoelige categorieën van persoonlijke gegevens, die worden genoemd in Art. 9 en 10 AVG, om doelgroepen te definiëren.

We gebruiken geen targeting op basis van locatiegegevens. Wij geven in het kader van de doelgroepdefinitie geen persoonsgegevens door aan de beheerder van het social media platform.

Af en toe gebruiken we ook informatie over bezoeken aan of interactie met andere sites (zogenaamde remarketing) om doelgroepen te definiëren. Hiervoor gebruiken wij onder andere ook cookies. In deze gevallen verkrijgen we echter vooraf de toestemming van de gebruikers op de respectieve andere sites via een toestemmingsbanner en geven we op dit punt informatie over de gegevensverwerking. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken door de toestemmingsbanner op de betreffende website opnieuw op te roepen.

Als u bezwaar wilt maken tegen bepaalde gegevensverwerkingen waarop wij invloed hebben, verwijzen wij u naar de contactgegevens in het colofon.

Opslagduur

Wij verwijderen uw persoonsgegevens wanneer deze niet langer nodig zijn voor de bovengenoemde verwerkingsdoeleinden en er geen wettelijke bewaarplichten zijn om verwijdering te voorkomen.

Gegevensverwerking door de beheerder van het socialemediaplatform

De beheerder van het sociale mediaplatform maakt gebruik van webtrackingmethoden. De webtracking kan ook plaatsvinden ongeacht of u bent ingelogd of geregistreerd bij het sociale mediaplatform.

Wij willen u er dan ook op wijzen dat het niet uitgesloten is dat de aanbieder van het social media platform uw profiel- en gedragsgegevens zal gebruiken om uw gewoontes, persoonlijke relaties, voorkeuren etc. te evalueren. Wij hebben hierbij geen invloed op de verwerking van uw gegevens door de aanbieder van het social media platform, zodat u het social media platform op eigen risico gebruikt.

Nadere informatie over de gegevensverwerking door de aanbieder van het social media platform, configuratiemogelijkheden ter bescherming van uw privacy en overige bezwaarmogelijkheden en, indien beschikbaar en gesloten, de overeenkomst conform art. 26 AVG in het privacybeleid van de aanbieder:

- Twitter: https://www.twitter.com/privacy
- Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy und
https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum
- XING: https://privacy.xing.com
- LinkedIn: https://www.linkedin.com/static?key=privacy_policy und
https://legal.linkedin.com/pages-joint-controller-addendum
- YouTube: https://www.youtube.com/privacy

Uw rechten als websitegebruiker

Als websitegebruiker heeft u de mogelijkheid om, indien aan de vereisten is voldaan, de volgende rechten jegens ons en de aanbieder van het socialemediaplatform te doen gelden:

Recht op toegang (Art. 15 AVG)
U hebt het recht om bevestiging te krijgen over het al dan niet verwerken van persoonsgegevens die op u betrekking hebben en, waar dat het geval is, om toegang te krijgen tot de persoonsgegevens en de informatie vermeld in art. 15 AVG.

Recht op rectificatie (Art. 16 AVG)
U hebt het recht om zonder onnodige vertraging de rectificatie van onjuiste persoonlijke gegevens over u te verkrijgen en, indien nodig, het recht om onvolledige persoonlijke gegevens te laten aanvullen.

Recht op gegevenswissing (Art. 17 AVG)
U hebt het recht om zonder onnodige vertraging uw persoonsgegevens te laten wissen, indien een van de redenen vermeld in art. 17 AVG van toepassing.

Recht op beperking van de verwerking (Art. 18 AVG)
Als een van de voorwaarden in art. 18 AVG van toepassing is, heeft u het recht om de verwerking van uw gegevens te beperken tot louter opslag, b.v. als u uw toestemming intrekt, voor de verwerking, voor de duur van een mogelijk onderzoek.

Recht op gegevensoverdraagbaarheid (Art. 20 AVG)
In bepaalde situaties, opgesomd in art. 20 AVG, hebt u het recht om de u betreffende persoonsgegevens in een gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat te ontvangen of om overdracht van de gegevens aan een andere derde partij te eisen.

Recht van bezwaar (Art. 21 AVG)
Als de gegevens worden verwerkt in overeenstemming met art. 6 par. 1 s. 1 verlicht. f AVG (gegevensverwerking met het oog op de legitieme belangen), u hebt het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking om redenen die voortvloeien uit uw specifieke situatie. Wij zullen dan geen persoonsgegevens meer verwerken, tenzij er aantoonbare dwingende legitieme gronden voor verwerking zijn die zwaarder wegen dan de belangen, rechten en vrijheden van de betrokkene, of de verwerking dient voor het doen gelden, uitoefenen of verdedigen van rechtsvorderingen.
Als de gegevens worden verwerkt op basis van legitiem belang met het oog op directe reclame, hebt u uw eigen recht van bezwaar, dat u te allen tijde zonder opgave van redenen kunt doen gelden en waarvan de uitoefening leidt tot de beëindiging van de verwerking voor de doel van directe reclame.

Recht om een ​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit (Art. 77 AVG)
Op grond van art. 77 AVG, hebt u het recht om een ​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit als u van mening bent dat de verwerking van de gegevens over u in strijd is met de voorschriften voor gegevensbescherming. Het recht om een ​​klacht in te dienen kan met name worden ingeroepen in de lidstaat van uw gewone verblijfplaats, uw werkplek of de plaats van de vermeende inbreuk.

Opkomen voor uw rechten
Tenzij hierboven anders beschreven, kunt u contact opnemen met het kantoor dat in het betreffende colofon wordt genoemd om uw rechten te laten gelden.

Contactgegevens van onze functionaris voor gegevensbescherming

Neem contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming als u nog vragen, suggesties of wensen heeft met betrekking tot gegevensbescherming:

Nederlandse Gegevens Bescherming Autoriteit (Dutch Data Protection Authority DPA)
Autoriteit Persoonsgegevens (AP)
Postbus 93374
2509 AJ Den-Haag
Tel. +31 (0)70 – 888 85 00

Neem contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming als u nog vragen, suggesties of wensen heeft met betrekking tot gegevensbescherming:

Privacybeleid
Wij gebruiken analysemethodes (b.v. cookies) om te meten hoe vaak onze site wordt bezocht en hoe hij wordt gebruikt.
Wij integreren inhoud van derden van andere aanbieders (bijv. video's) op onze site. Wij hebben geen invloed op de verdere gegevensverwerking en eventuele tracking door de derde aanbieder.
In dit verband maken wij ook gebruik van dienstverleners in derde landen buiten de EU die geen adequaat niveau van gegevensbescherming hebben, hetgeen de volgende risico's inhoudt Toegang door autoriteiten zonder de betrokkene te informeren, geen rechten van de betrokkene, geen rechtsmiddelen, verlies van controle.
Met uw instellingen stemt u in met de hierboven beschreven processen. U kunt uw toestemming met werking voor de toekomst intrekken. Meer informatie vindt u in onze

privacy policy.